Fundació DKMS – Units contra el càncer de sang

  • Dia mundial del càncer infantil - Fundaciò DKMS donant suport als petits grans herois

    Dia mundial del càncer infantil

    Dia mundial del càncer infantil

Units contra el càncer de sang

La Fundació DKMS és una organització internacional sense ànim de lucre dedicada a la lluita contra el càncer de sang. Fa 25 anys que treballem perquè persones d’arreu del món diagnosticades amb alguna d’aquestes malalties, entre les que s’inclou la leucèmia, el linfoma o el mieloma, tinguin una segona oportunitat. Per això, a Espanya, centrem la nostra actuació en els pacients i posem tots els nostres esforços per ajudar-los a superar la malaltia.

Sabies que a Espanya…

Cada 35 minuts es diagnostica un nou cas de càncer de sang

Només un de cada quatre pacients troba un donant de medul·la òssia compatible en el seu entorn familiar

La majoria d’ells, uns 1.050 pacients cada any, necessiten urgentment un donant altruista que els pugui donar una segona oportunitat

Càncer de sang

A Espanya, cada any, prop de 15.000 persones són diagnosticades d’alguns dels principals tipus de càncer de sang. Concretament, unes 5.200 reben el diagnòstic de leucèmia, 7.300 de limfoma i 2.400 de mieloma múltiple.

Trasplantaments

Per a molts pacients, l’única esperança de superar el càncer de sang és un trasplantament de medul·la òssia. Però només el 25% dels pacients troba un donant compatible en el seu entorn familiar. La resta necessita algú que, de manera altruista, el vulgui ajudar. Per a molts malalts tu pots ser la seva única esperança!

Ajuda al pacient

La Fundació DKMS treballa incansablement per millorar la qualitat de vida dels pacients amb càncer de sang i les seves famílies.

Ajuda’ns a vèncer el càncer de sang

Projecte per a pacients

Col·laborem amb hospitals públics de referència per millorar el seu benestar.

Informa't

Formes de col·laborar Llegir més

Descobreix-les!

Segueix-nos!

DKMS 2016 We Delete Blood Cancer
DKMS We Delete Blood Cancer